Samsung Galaxy Note 2 wel of niet met Android 4.1 Jellybean? (+1e Note krijgt update!)

samsung-galaxy-s3-android-41-jellybean-augustus-september-300x219 Samsung Galaxy Note 2 wel of niet met Android 4.1 Jellybean? (+1e Note krijgt update!)Lange tijd gingen we er – zonder al te goede reden, dat wel – vanuit dat de nieuwe Samsung Galaxy Note 2 natuurlijk ook standaard geleverd gaat worden met de nieuwste versie van het Android mobiele besturingssysteem, versie 4.1 Jellybean. Maar een bericht vandaag zaait twijfel.

Volgens de bekende insider website SamMobile begint Samsung aan het einde van deze maand, of begin volgende maand met het updaten van toestellen naar Android 4.1. Als eerste zal het huidige topmodel, de Galaxy S3 de update krijgen – verrassend genoeg gevolgd, volgens de bronnen, door de Galaxy Note 2. Dit zou dus betekenen dat de Galaxy Note 2 níet standaard met Android 4.1 op de markt zal komen, of tenminste niet direct.

Het goede nieuws voor bezitters van de eerste Note is, dat ook dit toestel een update gaat krijgen naar deze nieuwste Android versie, met o.a. de nieuwe, soepelere interface (‘Project Butter’), evenals de Galaxy S2.

(via @SamMobile)

Galaxy deal tips

Reacties

 1. GLENN,MEYNAAR zegt

  ik ben een bezit van een galax noot , en tijdens mijn nieuwe update 4.0.3 word mijn telefoon heet . wat kan ik hier aan doen ik word er ik van ??????? HELPPPPPP

 2. joe zegt

  NA UPDATE 4.O.3 SLAAT TELEFOON GEMIDDELD 3X PW VAST. DOE IK 1 DAG MET DE ACCU EN IS IE EEN STUK TRAGER…

  ALLE HOOP GEVESTIGD OP 4.1…..

 3. Yucko zegt

  aan de mensen waarvan de telefoon vastloopt, accu snel leeg loopt of gewoon warm wordt. Doe eens een reset naar fabrieks instelling. Dit vindt je onder [Instellingen]–>[Back-up maken en terugzetten]–>[Standaard gegevens herstellen]

  let op! je zult alle apps opnieuw moeten installeren, dus maar waar nodig backups van je gegevens.

Praat mee