Samsung Galaxy Note 2 IFA teaser te zien

Met nog maar anderhalve week te gaan tot de IFA beurs in Berlijn, en het bijbehorende Unpacked evenement op 29 augustus, is Samsung begonnen met het ‘plagen’ van iedereen die in spanning de onthulling van de Galaxy Note 2 afwacht.

In een zogeheten ‘teaser’ filmpje kunnen we wat glimpen opvangen van de Galaxy Note 2. Maar zoals het een goede teaser betaamt zien we natuurlijk eigenlijk helemaal niets. Nouja, het toestel beschikt over een S Pen – maar dat is uiteraard geen nieuws.

Net als bij de eerste Note zet Samsung ook nu weer in op het creatieve aspect van het toestel. Grappig genoeg benadrukt de video dat de Note 2 ‘such a small and light thing’ is. Dat, terwijl de Note toch vooral bekend staat als de één van de grootste smartphones ooit. Wat ons betreft betekent dit één ding: de Note 2 zal in ieder geval dun zijn.

Hoe dan ook, de Duitse filmmaker Wim Wenders in zijn nopjes met de Galaxy Note 2. En dat is fijn!

(via SamsungMobile)

Galaxy deal tips

Reacties

  1. ikkuh zegt

    Nog 4 dagen. Kan niet wachten tot de eerste preview binnen druppelen op youtube van deze fantastische telefoon. Voor mij het ultieme device. De kracht van de SGS3 met heerlijk groot scherm en S-pen. Inmiddels al de note 1 voor proef in de broekzak gehad. Perfect….
    Nu de prijs nog 🙂

Praat mee