Morgen is het zover: de Samsung Galaxy Note 2 – Volg de live stream!

Het is alweer even geleden dat de eerste geruchten opdoken over de volgende generatie Samsung Galaxy Note, de Note 2 (jaja!). Inmiddels zijn we wat maandjes verder, en hebben we al een aardig beeld van de belangrijkste specificaties van het toestel –  en staat de onthulling écht voor de deur. Met andere woorden: morgen gaat het gebeuren.

samsung-galaxy-note-2-unpacke-morge Morgen is het zover: de Samsung Galaxy Note 2 - Volg de live stream!

Hoewel we uit monde van een woordvoerder van Samsung al weten dat de Note 2 wel zo’n beetje het hoofdgerecht van het Unpacked evenement van morgen zal zijn, verwachten we toch ook nieuws te vernemen over updates van bestaande toestellen naar Android 4.1 Jellybean. Onofficieel lijkt het al vrij zeker dat de eerste Galaxy Note wél een update gaat krijgen, maar graag horen we het nog een keer uit de mond van een hoge pief van Samsung zelf.

Wie morgen het evenement live wil volgen kan terecht op Samsung Mobile’s Facebook pagina (HIER). Het evenement begint om 19:00.

Galaxy deal tips

Praat mee