Meer uitnodigingen: ontmoet de Samsung Galaxy Note 10.1 op 15 augustus

Waar we kort geleden nog speculeerden over het onderwerp van Samsung’s persevenement in New York op 15 augustus a.s., is het nu vrijwel zeker dat we dan de échte Samsung Galaxy Note 10.1 gaan ontmoeten.

samsung-galaxy-note-10-1-uitnodiging Meer uitnodigingen: ontmoet de Samsung Galaxy Note 10.1 op 15 augustus

Samsung heeft vandaag, na de uitnodigingen voor het Unpacked Evenement van 29 augustus eerder deze week, een nieuwe stapel ‘invites’ de deur uit gedaan richting wereldpers. En de bij de uitnodiging behorende afbeelding laat weinig te raden over: een tablet vorm, getekend met een pen. En omdat één plus één waar ook ter wereld twee is, beschouwen wij het dus maar als bevestigd dat de Galaxy Note 10.1 over iets minder dan twee weken in New York onthuld zal worden.

Hopelijk zien we na deze datum een snelle release – ook aan deze zijde van de Atlantische Oceaan. Maar sinds Samsung haar nieuwe release-strategie – release kort na aankondiging – heeft ingevoerd met de Galaxy S3, hebben we daar alle vertrouwen in.

Overigens beweert een Amerikaanse retailer – Negri Electronics – het apparaat al op voorraad te hebben, én te verzenden. Voor net geen 750 dollar zou je de Galaxy Note 10.1 dus al ruim vóór de officiële onthulling, laat staan release, in huis kunnen hebben. Of het klopt, kunnen wij hier niet nagaan…

(via TheVerge)

Galaxy deal tips

Reacties

Praat mee