Komt de rode Samsung Galaxy S3 ook naar Nederland?

Een witte, een blauwe, en straks ook een zwarte: de Samsung Galaxy S3 is in steeds meer kleuren verkrijgbaar. En een tijdje geleden zagen we zelfs een rode variant, die op dat moment helaas alleen bij de Amerikaanse provider AT&T te koop was. Er zijn echter nieuwe aanwijzingen dat de rode Samsung Galaxy S3 mogelijk ook naar deze kant van de Atlantische Oceaan komt.

rode-samsung-galaxy-s3 Komt de rode Samsung Galaxy S3 ook naar Nederland?

Op dit moment meldt de website AreaMobile dat de rode Galaxy S3 vanaf september al leverbaar zou moeten, en wel bij de Duitse provider O2. Los daarvan biedt een Finse winkel het toestel ook al aan als preorder. De prijs van de rode S3 lijkt gelijk aan die van de andere kleuren.

Wat dit voor Nederland betekent is natuurlijk nog niet duidelijk. Maar in ieder geval blijkt de rode Galaxy S3 niet exclusief voor AT&T te zijn. En als het toestel naar Duitsland 茅n Finland komt, zien wij geen enkele reden waarom deze ook niet in Nederland verkrijgbaar zal zijn. We zouden bijna zeggen: nu is het wachten alleen nog op de roze variant 馃槈

(via FoneArena en AreaMobile)

Beste Galaxy S3 Neo deals per provider

Reacties

Praat mee