Kleuren, kleuren, kleuren (update: rood, zwart, grijs en bruin)

Update:

Noumoe. Zitten wij doodleuk iedere mogelijke nieuwe kleurvariant van de Samsung Galaxy S3 nauwlettend in de gaten te houden, doet nota bene Samsung zelf doodleuk een bericht de deur uit waarin in één klap vier – vier ja – nieuwe kleurvarianten worden geïntroduceerd. Drie daarvan stonden al langer op de radar – zwart, rood, en sinds vanochtend, grijs. Nu blijkt dat er ook een heuse bruine Galaxy S3 aan zit te komen.

Om het rijtje compleet te hebben: straks kun je dus kiezen uit Pebble Blue, Marble White, Sapphire Black, Garnet Red, Titanium Grey en Amber Brown.

samsung-galaxy-s3-zwart2-150x150 Kleuren, kleuren, kleuren (update: rood, zwart, grijs en bruin)samsung-galaxy-s3-grijs-150x150 Kleuren, kleuren, kleuren (update: rood, zwart, grijs en bruin)samsung-galaxy-s3-rood-150x150 Kleuren, kleuren, kleuren (update: rood, zwart, grijs en bruin)samsung-galaxy-s3-bruin-150x150 Kleuren, kleuren, kleuren (update: rood, zwart, grijs en bruin)

Maarreh… we blijven het herhalen: waar blijft die roze Galaxy S3?

(via SamsungTomorrow)

 

Oorspronkelijke bericht:

Nog even en Samsung heeft een fenomeen in de high-end smartphone markt gebracht dat we alleen van de ouderwetste telefoons kennen van jaren terug: een model dat in een compleet spectrum aan verschillende kleuren leverbaar is.

samsung-galaxy-s3-titan-grey Kleuren, kleuren, kleuren (update: rood, zwart, grijs en bruin)

Naast de nu al leverbare Pebble Blue en Marble White, verwachten we ook een zwarte en een rode versie van de Samsung Galaxy S3. En volgens de laatste informatie komt er nóg een kleur bij: Titan Grey – een grijze dus!

Volgens de berichten moet de Titan Grey S3 vanaf week 37 – over 2 weken – in de winkels liggen, hoewel niet helemaal duidelijk is in de winkels van welk land. We verwachten dat de grijze versie, net als binnenkort de zwarte en rode, voor dezelfde prijs te koop zal zijn als de blauwe en witte variant.

Waar blijft dus die roze Galaxy S3?

(via SamMobile)

Beste Galaxy S3 Neo deals per provider

Reacties

Praat mee