Is dit de voorkant van de Samsung Galaxy Note 2?

De Samsung Galaxy Note 2 heeft inmiddels – na het onverwachte maar verdiende succes van de eerste Note – een ware ‘sterrenstatus’ in de tech wereld. Kwam de eerste Note nog als een donderslag bij heldere hemel ter wereld, de Note 2 wordt al geruime tijd nauwlettend in de gaten gehouden door alle tech websites die er toe doen (en door ons natuurlijk). En dus duiken we vandaag met z’n allen bovenop een foto van… iets dat vermoedelijk de voorkant is van de Galaxy Note 2.

samsung-galaxy-note-2-bezel Is dit de voorkant van de Samsung Galaxy Note 2?

De afbeelding in kwestie lijkt genomen in een fabriek, getuige de outfit van de fotograaf. Gelukkig had deze wel een liniaal bij de hand, anders was het bijna onmogelijk geweest om iets zinnigs te zeggen over het onderdeel op de foto. Maar eerlijk is eerlijk: een beelddiagonaal van 14 centimeter komt wel erg mooi overeen met de 5,5 inches die we verwachten van de Note 2.

Opvallend is dat het ontwerp wat minder afgerond lijkt te zijn dan dat van de Galaxy S3 – dát, terwijl eerdere geruchten juist ervanuit leken te gaan dat de Note 2 qua design sterk op deze S3 gebaseerd zou zijn. Sterker nog: de hoeken lijken nóg minder afgerond dan die van de eerste Note.

Hopelijk duikt er binnenkort ook nog een afbeelding van een schroefje op 😉

(via NoWhereElse)

Galaxy deal tips

Praat mee