Mogelijke afbeelding van de Samsung Galaxy Note 2 opdoken

‘When it rains it pours’ – zo lijkt het tenminste het geval wat betreft afbeeldingen van de Samsung Galaxy Note 2 op dit moment. Gisteren zagen we al een frontpaneel van Samsung’s opvolger van de populaire Note. En vandaag zien we een afbeelding – een foto van een afbeelding om precies te zijn – waarvan de bron claimt dat het een officiële afbeelding is van de Galaxy Note 2.

samsung-galaxy-note-2-afbeelding Mogelijke afbeelding van de Samsung Galaxy Note 2 opdoken

Uiteraard valt er op geen enkele manier te controleren of de afbeelding echt is, dus is de gebruikelijke korrel zout op zijn plaats. Wat wel een beetje opvalt is de gelijkenis met de onderstaande afbeelding – waarvan we weten dat het een zogenaamde mockup is. Reden te meer om bovenstaande afbeelding nog niet al te serieus te nemen. Maar je weet het nooit natuurlijk…

samsung-galaxy-note-2-mockup Mogelijke afbeelding van de Samsung Galaxy Note 2 opdoken

(via KnowYourMobile en SammyHub)

Galaxy deal tips

Praat mee