Insiders bevestigen: Samsung Galaxy S2 krijgt inderdaad Android 4.1

samsung-galaxy-s2-android-41-jellybean-update-bevestigd-300x239 Insiders bevestigen: Samsung Galaxy S2 krijgt inderdaad Android 4.1De laatste tijd kwamen we iedere zoveel weken weer een stapje dichterbij een Android 4.1 Jellybean update voor de Samsung Galaxy S2. En nu lijkt het zo goed als bevestigd dat deze update er inderdaad komt.

Naar verluid is Samsung klaar met het testen van een Android 4.1 ROM voor de Galaxy S2, en schijnt alles prima te werken. Zó prima dat er besloten schijnt te zijn deze update daadwerkelijk uit te gaan rollen. Volgens dezelfde berichten zou deze update zo rond september/oktober kunnen arriveren.

Tot nu toe heeft Samsung haar mond stijf dichtgehouden over een Android 4.1 update voor de S2. Maar ergens hebben wij een donkerbruin vermoeden dat we meer te weten gaan komen op Samsung’s Unpacked evenement dat op 29 augustus in Berlijn plaats zal vinden.

Hiermee lijkt overigens ook de kans klein dat we eerst nog een update naar Android 4.0.4 gaan zien, tenminste in de landen waar deze nog niet uitgerold is (lees: bijna de gehele wereld).

(met dank aan SamMobile)

Galaxy deal tips

Reacties

 1. tonytrimb zegt

  Mooooi! weer een nieuwe ervaring op de S2.
  Ik ben blij dat ik heb gekozen voor de S2 en niet voor net iets goedkoper.
  Deze phone gaat met zijn tijd mee, en w8 ik nog ff met de S3

  BTW!!
  4.03 doet het OOK prima nu ik de app.[ NU.NL] heb verwijderd!
  deze app zooooooog mijn accu leeg. ipv 6 uur nu 18-22 uur op 1 lading
  (normaal gebruik)

 2. HebVaart zegt

  Met 4.03 deed mijn batterij het eerst heel slecht. Derhalve mijn telefoon teruggebracht naar fabrieksstand Gingerbread. Daarna opnieuw 4.03 erop gezet en een voor een alle apps weer geinstalleerd. Dit is een mega verbetering ten opzichte van Gingerbread. Met name de standby-tijd is met een factor 4 gestegen, dit is de meest stabiele software versie die ik er tot nu toe op heb gehad. Waarmee dit wellicht een tip is voor anderen, resetten (alles wissen) en dan een keer opnieuw beginnen, ja pff wel een klusje hoor, maar ook wel fijn om weer even schoonschip te maken. Telefoon vervuilt na een tijdje met allerlei onzin apps.

  De apps van NU.nl en Facebook zijn enorme energie slurpers, daar moet je sowieso alle automatische synchronisatie van uit zetten. Je kunt ook af en toe die apps openen om te kijken of er nog iets gebeurd is.

  • tonytrimb zegt

   Een Facebook app moet je niet willen op een telefoon waar je oa ook mee bankiert. Inmiddels is Facebook nog maar de helft waard, en ze gaan er alles aan doen om dit verlies terug te winnen……… Alles Van Je Weten en verkopen op juridische sluipwegen.
   NIET DOEN! maar gewoon via je browser m.facebook.com

     • Geoffrey zegt

      man het is echt overduidelijk dat je geen iter noch kennis van it hebt. Neen totaal geen facebook fan maar man op welke feiten baseer jij je eigenlijk. Zoiets belachelijk hoorde ik nog nooit.

     • tonytrimb zegt

      toch zielig hoe sommige mensen reageren….., maar kom met informatie waar iedereen wat aan heeft als je het er niet mee eens bent.
      Misschien kun je een belgisch forum oprichten, want hier hoor je niet thuis.
      alvast veel succes en niet meer tot ziens

 3. HebVaart zegt

  Aanvulling.
  App: NU.nl eraf gooien.
  Je kunt ook een tabblad in je browser maken voor Nu.nl en daareen shortcut van op je beginscherm zetten, werkt net zo goed en neemt heeeeeel veel minder energie.

  • tonytrimb zegt

   Klopt! Hier zijn al heel veel mensen mee geholpen.
   een andere is mijn navigatie van Sygic, die ook te veel vergt van de accu… Mijn oplossing was Motonav (Igo) Met deze nav gaat mijn accu wel snel leeg, maar veel minder dan bij sycig.

   • august zegt

    Het lijkt me bij Sygic, in tegenstelling tot de Nu-app, nog enigszins redelijk dat er veel stroom wordt gevraagd – de app trekt een zware wissel op het toestel, zowel qua grafische weergave als rekenkracht. En vergeet niet dat GPS ook nogal wat energie verbruikt.

 4. BezittervaneenS2 zegt

  Bij mij ook niet…

  Ook nog steeds probleem met Kies : Kan apparaat gegevens niet ophalen. Dus via Kies kan ik ook niet kijken of ik een update heb.

  Dan maar via de foon zelf.

  • Arthur Dent zegt

   Het gebeurt me niet gauw, maar misschien wil je een tip van de sluier oplichten mbt waar je op doelt? 🙂

   (De Apple v Samsung zaak heeft voor Europa geen relevantie, en ik dacht toch écht dat ik geen firmware update heb gezien 😛 )
   (maar misschien dat ik er maar even een artikeltje aan waag haha)

 5. frank zegt

  Als het net zulke shot is als de andere android software dan mogen ze het van mij houden , al die buggs ik wordt er doodziek van, ik koop de volgende keer een apple die het gewoon altijd doet, je hebt er vele nadelen bij maar hier wordt ik ook gek van , het is net of ik met een pc met vista zit te klooien

Praat mee