Het is zwart en je kunt er 64 GB data op kwijt…

Hoewel de eerste geruchten erover al van maanden terug stammen, werd pas de afgelopen weken duidelijk dat de zwarte Samsung Galaxy S3 er écht aan zit te komen. Hetzelfde geldt grappig genoeg ook voor de 64 GB versie van het toestel, die eerst wel, toen niet, en naar nu blijkt tóch komt. En zo komt het dus dat de zwarte Samsung Galaxy S3 mét 64 GB opslagcapaciteit tegen oktober in de winkels moet liggen.

zwarte-samsung-galaxy-s3-64gb Het is zwart en je kunt er 64 GB data op kwijt...

Natuurlijk is de zwarte versie straks niet de enige met 64 GB opslag ruimte – een witte en blauwe versie volgen iets later, evenals een zwart toestel met minder ruimte om je films, foto’s en andere bestanden op te zetten.

Overigens is het misschien verstandig om de slingers nog even niet op te hangen – we hebben tenslotte nog geen bevestiging dat deze toestel versies ook naar Nederland komen. Maar we hebben goede hoop… dat wel!

(via GSMArena)

Beste Galaxy S3 Neo deals per provider

Praat mee