Eerste afbeelding van de Samsung Galaxy Note 2?

samsung-galaxy-note-2-foto Eerste afbeelding van de Samsung Galaxy Note 2?

Het is nog een week of twee tot de officiële onthulling van de Samsung Galaxy Note 2, maar vandaag duikt al een afbeelding op die – als we bron ervan mogen geloven – de voorkant van het toestel toont. Dezelfde bron weet nog een paar andere wetenswaardigheden te melden.

Zo wordt nog eens bevestigd dat de Galaxy Note 2 inderdaad over een quad core Exynos processor beschikt, en wel met een kloksnelheid van 1,5 GHz. Het scherm heeft een diagonaal van 5,5 inch, en een resolutie van 1280 bij 800 pixels. Het zou echter wél gaan om een Super Amoled Plus scherm. Inderdaad, de ‘Plus’ geeft aan dat het om een Super Amoled scherm gaat met een RGB subpixel matrix, die een stuk scherper beeld geeft dan de zogeheten Pentile matrix van de eerste Galaxy Note en de Galaxy S3.

Naar verluid heeft Samsung de Galaxy Note 2 een tijdje getest met een 1080p full HD scherm, maar uiteindelijk toch gekozen voor de vertrouwde resolutie. Een full HD scherm zou teveel energie verbruiken, waardoor de batterijduur van het toestel niet aan de verwachtingen zou voldoen.

(via GSMArena)

Galaxy deal tips

Praat mee