Rawr! Canadees krijgt unieke Samsung Galaxy S3

‘Kinderen die vragen worden overgeslagen’, aldus een oude zegswijze. Echter, soms bevestigen leuke uitzonderingen de regel, zo leert ons het verhaal van de Canadees Shane.

samsung-galaxy-s3-canadees-draak Rawr! Canadees krijgt unieke Samsung Galaxy S3

samsung-shane-facebook-230x300 Rawr! Canadees krijgt unieke Samsung Galaxy S3

Shane plaatste op de Facebook pagina van Samsung Canada een verzoek om een gratis Galaxy S3. In ruil daarvoor boodt hij een tekening van een draak aan. Samsung Canada bedankte hem vriendelijk voor de tekening, maar liet weten toch écht geen gratis toestel weg te kunnen geven. Wél kreeg Shane een tekening van een kangoeroe op een eenwieler terug. Tot zover een leuk verhaal.

Maar dit verhaal kreeg nog een staartje toen de bekende website Reddit met de ludieke uitwisseling van tekeningen aan de haal ging. En als dank voor dit hartverwarmende staaltje fan-schap en bijbehorende publiciteit regelde Samsung Canada als nog een gratis Galaxy S3 voor Shane. En wat voor één!

Per post ontving hij een toestel verpakt in een doos met daarop zijn eigen draak. In de doos zat een Galaxy S3 met een volledige ‘custom’ body, met daarop – wederom – zijn tekening van de draak, en zelfs een wallpaper van deze draak bleek na het opstarten aanwezig.

En zo kwam Shane aan zijn eigen, volledige unieke Galaxy S3.

rawr-galaxy-s3 Rawr! Canadees krijgt unieke Samsung Galaxy S3

rawr-galaxy-s3-2 Rawr! Canadees krijgt unieke Samsung Galaxy S3

(via TechCrunch)

 

Beste Galaxy S3 Neo deals per provider

Praat mee