App tip: Samsung Galaxy S3 User’s Digest

Papier is zó 20e eeuws, zeker voor een smartphone bezitter. Maarja, soms kan een goede handleiding toch best wel erg fijn zijn, als je alle kneepjes van de Samsung Galaxy S3 wilt doorgronden. Natuurlijk helpen onze Samung Galaxy S3 tips daar soms bij, maar zou het niet handig zijn om gewoon een uitgebreide handleiding in app vorm te hebben?

samsung-galaxy-s3-digest-1-168x300 App tip: Samsung Galaxy S3 User's Digestsamsung-galaxy-s3-digest-2-168x300 App tip: Samsung Galaxy S3 User's Digestsamsung-galaxy-s3-digest-3-168x300 App tip: Samsung Galaxy S3 User's Digest

Je raadt het al: die is er nu dus. In de Play Store is sinds kort een aardig uitgebreide gebruikers, uhm… compendium (wat is goed Nederlands voor ‘digest’?) te vinden – compleet met video’s en veel plaatjes.

Installeer de app wil via WiFi, want met ruim 35 MB is het geen kleine download. Meer info over deze User’s Digest vind je HIER. Het enige minpuntje: voor nu is de app alleen in het Engels te krijgen. Of er ooit een meertalige, danwel Nederlandse versie aankomt is ons niet bekend.

Beste Galaxy S3 Neo deals per provider

Praat mee