Android 4.1 update voor Samsung Galaxy Note mogelijk in het vierde kwartaal

samsung-galaxy-note-android-41-jellybean-300x219 Android 4.1 update voor Samsung Galaxy Note mogelijk in het vierde kwartaalOndanks Samsung’s stilzwijgen, regent het momenteel geruchten omtrend een update voor de eerste Samsung Galaxy Note naar Android 4.1, bijgenaamd Jellybean. En waar het eerst de vraag was óf het toestel een dergelijke update krijgt, is de relevante vraag nu ‘wanneer?’

Volgens insiders binnen de Koreaanse tech gigant wordt Android 4.1 momenteel getest op de Galaxy Note. De resultaten van deze tests zouden in ieder geval erg positief zijn (lees: het werkt prima), en dus is de kans erg groot dat een dergelijke update er gewoon komt – en wel in het vierde kwartaal van dit jaar.

Mócht Samsung toch besluiten dat Android 4.1 niet goed genoeg draait op de Galaxy Note – wat door de huidige tests dus wordt tegengesproken – zal er een ‘value pack’ worden aangeboden, met daarin een paar kersen uit de nieuwe Android versie, maar wel draaiend op de huidige 4.0 variant.

(via SamMobile)

Galaxy deal tips

Reacties

 1. ingkie zegt

  was er al niet een upgrade, die niet werkte iets met ice cream ofzo?
  Gaan ze deze dan wel wat beter testen, want die vorige heb ik weer (kostenloos) laten verwijderen door het KNP service centre.
  Ze hadden dat die dag al 4 keer gedaan.

 2. Note_fan zegt

  Since the Android update the following things do not work anymore:
  1. Kies backup
  2. Kies agenda synchronization
  3. Swype keyboard – which I needed to replace with a commercial product that works almost as good as the original
  4. Voice talk – which I needed to replace with a commercial product (Vlingo) that doesn’t work at all as good as the original
  5. S Note crashes every time you try to export to pdf, unlike the previous S Memo

  Great update! Instead of improving, it messed up completely things which were working perfectly!

  • Pedro zegt

   I agree with the notefan. But only KIES doesn’t any more.
   No connection found every time. Even reinstallation or rebooting.
   KIES very important. Why not tested first?
   Or better, Samsung should have made a possibility to restore it to the old version. Without going to the provider. Idea?

 3. g.m.e.meynaar zegt

  Ik ben helemaal klaar mee met de update voor mij Samsung note. De update 4.0.3 waardeloos telefoon word gloeien heet . Helpppppp

  • ingkie zegt

   bij mij is de update weer verwijderd. KPN business centre in alkmaar is ook Samsung service punt. Ze hebben dit kosteloos gedaan (die dag al 4 keer).
   Succes.

 4. André zegt

  Ik hoop dat het wat sneller gaat dan het uitbengen van de update de vorige keer.
  Daar ben ik overigens best tevreden mee.
  De batterij zou inderdaad wel wat langer mee mogen gaan, maar dat geld volgens mij voor iedere smart-fone

  • Pedro zegt

   Ja, dat klopt, maar door de grote scherm, verbruikt het nu eenmaal veel stroom. Al moet ik wel toegeven dat met 4.0 de batterij wel langer meegaat. maar om eerlijk te zijn. Ik heb de 2.3 te kort gebruikt om hier een echt eerlijk oordeel te geven. Ik ben zeer tevreden over het toestel. Ik vind het wel jammer dat Samsung de gebruiker niet de mogelijkheid geeft om zelf makkelijk terug te stappen naar een vorige versie, in geval van voorkeur.

 5. Samsungfanboy zegt

  Als we op onze Galaxy Note jellybean krijgen zouden we dan ook dat google spraaksysteem erbij krijgen? toen ik dat via youtube zag was ik helemaal onder de indruk google s voice volgens mij……. zou iemand hierop en andwoordt kunnen op geven?! Ik heb het hele internet opgezocht kon niks vinden… help?

   • Samsungfanboy zegt

    zeker anders zou het ook lekker aardig zijn zeg? krijgen S3 gebruikers s voice en wij zo standaard? spraak? beetje belachelijk! en google heeft het speicaal gemaakt! juist ze waren en tijden mee bezig en dan dit dan zit samsung en beetje in de mindere positie…..

Praat mee