Android 4.1 Jellybean voor de Samsung Galaxy S3 vanaf 29 augustus? (update)

Update (22 augustus):

Het onderstaande bericht, waarin we al meldden dat de Android 4.1 Jellybean update voor de Samsung Galaxy S3 mogelijk al vanaf 29 augustus – de dag van Samsung’s volgende Unpacked evenement – zal worden uitgerold, is nogmaals bevestigd.

Het gaat uiteraard nog steeds om een gerucht, maar wel eentje uit de kringen van Samsung zelf – en het feit dat we hetzelfde gerucht nu nogmaals te horen krijgen, zou ons er bijna van overtuigen dat het allemaal klopt. Maar uiteindelijk rest ons natuurlijk nog maar één ding: Samsung’s Unpacked evenement van 29 augustus afwachten, dat ons dus hopelijk niet alleen de onthulling van de Samsung Galaxy Note 2 brengt.

(via AndroidCentral)

Oorspronkelijk bericht (14 augustus):

Het is warm vandaag, dus laten we er maar weer eens een Android 4.1 Jellybean gerucht tegenaan gooien (logisch, toch?). Volgens een tipgever van de website GSMArena – die veel te melden had over de Samsung Galaxy Note 2 – is de Android 4.1 update voor de Samsung Galaxy S3 klaar om uitgerold te worden.

samsung-galaxy-s3-jellybean-update-ifa Android 4.1 Jellybean voor de Samsung Galaxy S3 vanaf 29 augustus? (update)

Samsung zou het Unpacked evenement dat op 29 augustus in Berlijn wordt gehouden willen gebruiken om de update aan te kondigen, en als startschot voor het uitrollen van de update zelf. Als dit alles klopt – anonieme tipgevers zijn altijd lastig te verifiëren – zou het nog maar een week of twee duren totdat de update van start gaat – in ieder geval ergens ter wereld. Duimt u mee?

(via GSMArena)

Beste Galaxy S3 Neo deals per provider

Praat mee