Specificaties Samsung Galaxy Note 10.1 definitief bevestigd

Hoewel het meeste inmiddels al uit de wandelgangen bekend was, heeft een Koreaan de belangrijkste specificaties van de aankomende Samsung Galaxy Note 10.1 bevestigd – aan de hand van een winkelexemplaar, wel te verstaan. Het gaat hier dus om de definitieve versie van het apparaat.

samsung-galaxy-note-10-1-korea-lek Specificaties Samsung Galaxy Note 10.1 definitief bevestigd

Zoals we al wisten gaat de Galaxy Note 10.1 beschikken over een quad core processor. De zal draaien op een kloksnelheid van 1,4 GHz. Het beeldscherm met een diagonaal van 10,1 inch heeft een resolutie van 1280 bij 800 pixels, en aan boord is een RAM geheugen van maarliefst 2 GB. Dit alles draait op Android 4.0.4 Ice Cream Sandwich, en wordt netjes afgemaakt met één vijf megapixel camera aan de achterkant, en een 1,9 megapixel camera aan de voorkant.

De batterij heeft een flinke capaciteit: 7000 mAh. Standaard zal de Note 10.1 beschikken over 16 GB opslagcapaciteit, maar een slot voor een microSD kaart is van de partij.

Nog steeds weten we niet wanneer de Samsung Galaxy Note 10.1 precies in de winkels zal liggen. Mogelijk dat Samsung op 15 augustus de definitieve aankondiging zal doen, zoals we eerder berichtten.

(via SamMobile)

Galaxy deal tips

Praat mee