Tip: trillen zoals jij het fijn vindt!

Screenshot_2012-07-16-20-37-35-168x300 Tip: trillen zoals jij het fijn vindt!Wie kent het nog van vroeger, toen je op sommige mobiele telefoons met wat handigheid je eigen ringtones kon ‘programmeren’? Op je Samsung Galaxy S3 kun je min of meer in dezelfde geest je eigen trilpatroon maken.

Je kunt dit doen via Menu -> Instellingen -> Geluid -> Trilstand apparaat -> Maken. Tik op de cirkel om het patroon te starten, en tik vervolgens het patroon dat je graag wilt ‘opnemen’. Als je tevreden bent met het nieuwe patroon kun je deze opslaan onder een zelf gekozen naam.

Dit is natuurlijk allemaal leuk en aardig, maar deze functie wordt pas écht handig als je ‘m gebruikt bij individuele contacten. Als je een contact weergeeft, kun je helemaal onderin een bij deze persoon behorend (zelfgemaakt) trilpatroon instellen – óf zelf maken dus. Je kunt dan, als je telefoon op stil staat, aan het trilpatroon voelen wie jou nu probeert te bellen. En dát kan best wel handig zijn.

(via SamsungMobileNL)

 

Beste Galaxy S3 Neo deals per provider

Reacties

    • joep zegt

      Goede vraag Jolanda!

      Ik heb geen idee!! Was ook het net al aan het afstruinen om te kijken of dit kan! Jij inmiddels al iets gevonden?

Praat mee