Tip: scrollen door je Galaxy S3 homescreens

Wat vroeger het dorpsplein was, zijn tegenwoordig de homescreens van een Android smartphone zoals de Samsung Galaxy S3: deze vormen het centrum van alle interactie. Op de Samsung Galaxy S3 kun je zeven homescreens maken, en om alles bereikbaar te houden is snel navigeren een must. Natuurlijk kun je gewoon met je vingertoppen van scherm naar scherm heen en weer vegen – pardon, ‘swipen’ – maar wist je dat er nog drie andere methodes zijn?

samsung-galaxy-s3-homescreen-scroll-tip-puntjes-168x300 Tip: scrollen door je Galaxy S3 homescreensAls je op een willekeurig scherm ‘uitzoomt’ (twee vingers op het scherm en deze naar elkaar toe bewegen – ook bekend als ‘pinch to zoom’), krijg je een compleet overzicht van alle homescreens. Je kunt dan direct aanwijzen naar welke je toe wilt.

Een andere methode maakt gebruik van de ‘puntjes’ die je op een rijtje ziet staan, vlak boven je vast ikoontjes onderaan het scherm. Ieder puntje staat voor één homescreen. Tik op zo’n puntje, en je gaat direct naar het corresponderende scherm.

En last but not least: als je je vinger op die puntjes legt, veranderen deze in een ‘slider’: je kunt dan razendsnel langs al je verschillende schermen scrollen.

De man met het fijnste accent ooit – in het Engels – legt het hieronder allemaal haarfijn uit.

(PS: Natuurlijk snappen wij dat de vergelijking tussen homescreens en een dorpsplein volslagen onzinnig is – tenzij je de kerk, bakker, en dorpsgek apps installeert, dan wordt het een ander verhaal)

(via SamJPullen)

Beste Galaxy S3 Neo deals per provider

Reacties

Praat mee