Samsung Galaxy S3 firmware update nu ook voor T-Mobile toestellen

Vorige week al rolde Samsung een significante firmware update uit voor de Galaxy S3, die onder andere een erg handige regelaar bracht voor de schermhelderheid. Waar de update van vorige week bestemd was voor toestellen zonder provider-specifieke software  – ‘unbranded’ toestellen – komt dezelfde update vandaag beschikbaar voor de T-Mobile versie van de Galaxy S3.

samsung-galaxy-s3-t-mobile-update Samsung Galaxy S3 firmware update nu ook voor T-Mobile toestellen

De update is beschikbaar via Samsung’s Kies software, én OTA – Over The Air. Voor de laatste methode krijg je vanzelf een melding zodra jouw toestel de update kan installeren. Wil je het handmatig proberen, ga dan naar Instellingen -> Toestel-info -> Software-update -> Bijwerken.

(via SamsungMobileNL)

Beste Galaxy S3 Neo deals per provider

Reacties

Praat mee