Meer Samsung Galaxy S3 Android 4.1 Jellybean geruchten

samsung-galaxy-s3-android-4-1-jellybean-3-274x300 Meer Samsung Galaxy S3 Android 4.1 Jellybean geruchten Hoewel Samsung zelf nog weinig direct kenbaar heeft gemaakt, gaat iedereen en zijn buurman ervanuit dat de Samsung Galaxy S3 natuurlijk een update gaat krijgen naar Android 4.1, bijgenaamd Jellybean. Logisch ook, hét Android toestel krijgt natuurlijk deze update. En dus blijft de grote vraag wanneer.

Eerder meldden wij al dat een insider had gezegd dat het 3e kwartaal van dit jaar de update zal brengen. Maar inderdaad: dit kwartaal is al begonnen, en dus lijkt het wat snel. En dus komt het volgende gerucht: de update komt in het 4e kwartaal. De webstie YouMobile weet dit melden op basis van… ja, van wat eigenlijk? Maar goed, speculatie is het halve nieuws, tegenwoordig.

Laten we het er maar op houden dat de update waarschijnlijk nog voor het einde van het jaar beschikbaar zal zijn, en dat we straks allemaal met Android 4.1 op de Galaxy S3 rond de kerstboom kunnen dansen. En of dit zeker is….? Dat weet niemand 😉

Wie alvast een voorproefje wil van een pure Android 4.1 versie die op de Samsung Galaxy S3 draait – zonder TouchWiz/Nature UX interface – kan bij het filmpje hieronder terecht voor een handjevol eerste indrukken.

(via YouMobile, TheSmokingAndroid)

Beste Galaxy S3 Neo deals per provider

Reacties

Praat mee