Samsung Galaxy Note 2 mogelijk al op 15 augustus?

Hoewel het ons een paar dagen geleden veel logischer leek dat Samsung op 15 augustus in de VS de Galaxy Note 10.1 gaat onthullen, komthet nieuws – of nouja: het gerucht – dat dit tóch de datum is dat de Galaxy Note 2 het levenslicht zal zien.

samsung-galaxy-note-2-concept-wit Samsung Galaxy Note 2 mogelijk al op 15 augustus?

Samsung Galaxy Note 2 concept door Daniel UY (@danini1112)

Of dit klopt is maar de vraag – de bron van het gerucht, de website BGR, slaat met de regelmaat van de klok de plank nogal mis, dus voorlopig nemen we dit gerucht met een korrel zout.

Echter, uit een andere hoek komt nieuws dat Samsung in feite twee versie van de Note 2 op stapel heeft staan – een Amerikaanse versie met LTE verbinding, en een Europese versie. Het is dus mogelijk dat 15 augustus de datum is dat de Amerikaanse versie aan het publiek getoond zal worden, maar dat we voor de Europese versie nog steeds zullen moeten afwachten tot het Unpacked evenement in Berlijn op 30 augustus.

Galaxy deal tips

Praat mee