Samsung Galaxy Note 10.1 commercial duikt op

samsung-galaxy-note-10-1-commcercial-300x253 Samsung Galaxy Note 10.1 commercial duikt opHoewel we eigenlijk nog niet weten dat Samsung op 15 augustus de Galaxy Note 10.1 zal lanceren, is er een commercial opgedoken die niet geheel toevallig juist dit apparaat belicht. Toeval of niet, wij zien dit als een bevestiging dat de Note 10.1 toch echt binnenkort in de schappen zal liggen – in ieder geval in de VS, hopelijk spoedig gevolgd door een Europese release.

Het filmpje benadrukt interessant genoeg de zakelijk aspecten – of in ieder geval het zakelijke image – van de grote broer van de succesvolle Note. Samsung’s nieuwe quad core tablet wordt daarmee niet alleen een geinige tablet variant met stylus, maar het vermoedelijk gewoon dé nieuwe tablet waarmee Samsung de komende maanden de tablet race aangaat met fabrikanten als Apple en Asus.

(via Phandroid)

Galaxy deal tips

Reacties

  1. Miezl zegt

    Dit is nog wel een Samsungprodukt waar ik voor zou willen gaan.
    Verder verkies ik de Samsung Galaxy S2 boven de Samsung Galaxy S3 omdat de S2 mij groot genoeg is 🙂

Praat mee