Komt de Samsung Galaxy Note 10.1 op 15 augustus?

De Samsung Galaxy Note 10.1 is inmiddels een vreemde verschijning in Samsung’s Note line up geworden. Oorspronkelijk werd deze volwaardige tablet versie van de Galaxy Note al eind februari getoond – in een versie waar niet zoveel mensen laaiend enthousiast over waren. Inmiddels weten we dat de toenmalige versie een flinke interne make-over (kan dat?) heeft gekregen. Zo werd de eerdere dual core processor vervangen door een razendsnelle quad core chip. Inmiddels is de zomer in ieder geval op papier flink op gang, maar nog steeds is het apparaat zelf niet volledig gelanceerd.

samsung-galaxy-note-10-1-quad-core-release Komt de Samsung Galaxy Note 10.1 op 15 augustus?

Samsung heeft namelijk laten weten dat iedereen die ook maar enigszins geïnteresseerd is in mobiele technologie 15 augustus vrij moet houden in de agenda – er staat een nieuw Galaxy produkt op stapel. En hoewel we verder niks te weten komen, lijkt het niet meer dan logisch dat de Samsung Galaxy Note 10.1 dat produkt is.

De Galaxy Note 2 wordt – bijna zeker – eind augustus in Berlijn aan de wereld getoond. Verder komt de aankondiging van de Amerikaanse tak van Samsung. Gezien de huidige juridische problemen aldaar rond de Galaxy Tab 10.1 is een tablet onthulling precies wat Samsung nodig heeft. Ook gonst het al langer van de berichten dat de Note 10.1 er nu echt, écht snel aankomt… dus wat ons betreft is dit dé gelegenheid.

Uiteraard zou het ook nog zo kunnen zijn dat de langverwachte Galaxy Tab 11.6 aan de wereld getoond gaat worden. Maar ergens hebben wij het gevoel dat Samsung dat apparaat liever op een volwaardig Unpacked evenement lanceert.

(via TheVerge)

Galaxy deal tips

Reacties

  1. Anoniem zegt

    Hij wordt volgende week verwacht, bij een van de beste webwinkels.
    tabletcenter.nl/product/177956/samsung-galaxy-note-10-1-wifi-3g.html
    Ik hoop dat dat ook echt gaat gebeuren!!! 😀 ik wel hem echt graag!!!

Praat mee