Nog een tipje: snel bellen of SMSsen op je Samsung Galaxy S3

Als we dan toch simpele maar doeltreffende tips aan het opschrijven zijn, is deze misschien ook wel handig – voornamelijk voor mensen die nog niet eerder een smartphone uit Samsung’s Galaxy serie hadden:

samsung-galaxy-s3-contacts-swype Nog een tipje: snel bellen of SMSsen op je Samsung Galaxy S3Als je je lijst met contactpersonen op je scherm hebt staan kun je iemand direct een bericht sturen door je vinger van rechts naar links over zijn of haar naam te vegen. En door een ‘swipe’ van links naar rechts bel je de betreffende persoon. Je hoeft dan niet eerste het contact scherm van deze persoon te openen.

Deze ‘shortcuts’ zijn niet te verwarren met de Direct Call mogelijkheid, waarbij je een persoon met wie je aan het SMSsen bent kunt bellen door alleen maar je Galaxy S3 naar je oor te bewegen. Zoals je ook in onze Samsung Galaxy S3 review kunt lezen vinden wij deze feature weleenswaar grappig, maar komt het verbazingwekkend weinig voor dat deze ook echt nuttig is.

De hierboven genoemde tip daarentegen – links voor een bericht, rechts om te bellen – gebruiken wij zelf regelmatig, en bewees zijn nut eerder al in de Galaxy S2.

Beste Galaxy S3 Neo deals per provider

Reacties

  1. Marco62 zegt

    Leuk, maar hoe zet ik dit uit??? Als ik per ongeluk stof van het scherm veeg, gaat ie gelijk bellen. Wie weet de oplossing.

    • Tinus zegt

      Als je gewoon eens zou proberen dan zul je merken dat je over de gehele lengte van links naar rechts moet vegen op daadwerkelijk te bellen. Dus de kans dat je tijdens een stofje van het scherm vegen ook daadwerkelijk gaat bellen is ongelofelijk klein. Anders voor de zekerheid stof van je scherm vegen in de lengterichting van de lelefoon als deze niet geblokkeerd is.

Praat mee