CyanogenMod 10 onderweg voor de Samsung Galaxy S3

Terwijl we nog zitten te wachten op officiële informatie van de zijde van Samsung over de update van de Galaxy S3 naar Android 4.1 Jellybean, zijn de jongens en meisjes die achter de CyanogenMod ROM’s zitten al druk aan het knutselen geslagen. Een zogenaamde alpha-build is al beschikbaar.

samsung-galaxy-s3-cyanogen-10-b CyanogenMod 10 onderweg voor de Samsung Galaxy S3samsung-galaxy-s3-cyanogen-10 CyanogenMod 10 onderweg voor de Samsung Galaxy S3

CyanogenMod versie 10 is de versie die gebaseerd is op de allernieuwste Android versie, nummertje 4.1. Een alpha-build is een extreem vroege versie – het is nog niet eens een beta-versie, zeg maar – maar duidelijk is dat Android 4.1 in de Cyanogen variant voor doe-het-zelvers (lees: mensen die met custom ROMs in de weer zijn) nu dus aan de horizon is verschenen.

Op dit moment is het nog niet raadzaam CyanogenMod 10 te flashen op je Galaxy S3, behalve als je je niet laat afschrikken door het feit dat een dergelijke vroege versie alles behalve perfect is. Diegene die zich dus niet laat afschrikken kan zoals gebruikelijk terecht op XDA (HIER).

(via PhoneArena)

Beste Galaxy S3 Neo deals per provider

Praat mee