‘Android 4.1 voor Samsung Galaxy S3 komt binnenkort’

samsung-galaxy-s3-android-41-jellybean-update-300x200 'Android 4.1 voor Samsung Galaxy S3 komt binnenkort'

Volgens de altijd goed geïnformeerde website SamMobile is Samsung nu al bezig met het testen van Android 4.1 – bijgenaamd Jellybean – op de Samsung Galaxy S3.

Android 4.1 Jellybean werd nog maar kort geleden onthuld door Google, maar het lijkt erop dat het nieuwe testbeleid – waarbij fabrikanten eerder de beschikking krijgen over nieuwe Android versies – zijn vruchten af werpt. Volgens SamMobile’s bronnen zijn de Koreanen nu al bijna klaar om de Galaxy S3 te updaten – mogelijk al vanaf augustus of september.

Samsung zelf heeft nog steeds geen officiële verklaring uitgegeven over haar update beleid naar Android 4.1 – alleen een aankondiging dat deze verklaring komt. Voor nu lijkt het ons – ondanks het goede nieuws over een mogelijke snelle update – verstandig om deze verklaring af te wachten.

(via SamMobile)

Beste Galaxy S3 Neo deals per provider

Reacties

Praat mee