30 Augustus: Samsung Unpacked evenement – Galaxy Note 2?

Het gerucht dook een paar dagen geleden al op: Samsung zal de Galaxy Note 2 nog in augustus onthullen aan de vooravond van de IFA beurs in Berlijn. Nu heeft Samsung bevestigd dat er op 30 augustus een Samsung Unpacked evenement zal worden gehouden. De IFA beurs begint de dag daarna.

De Unpacked evenementen zijn – zoals de naam al doet vermoeden – dé gelegenheden waarbij de Koreanen nieuwe apparatuur aan de wereld tonen. Zo werd begin mei de Galaxy S3 onthuld op een Unpacked evenement in Londen, terwijl de originele Galaxy Note op het licht zag tijden de Samsung Unpacked die de avond vóór de IFA beurs in 2011 werd gehouden.

samsung-unpacked-berlijn-galaxy-note-2 30 Augustus: Samsung Unpacked evenement - Galaxy Note 2?

De introductie van de Galaxy S3 op Samsung’s vorige Unpacked evenement

En dus gaat iedereen ervanuit dat we eind volgende maand al kennis gaan maken met de Samsung Galaxy Note 2 – die vermoedelijk zal zijn voorzien van een 5,5 inch scherm en verder qua specificaties en design vergelijkbaar zou kunnen zijn met de Galaxy S3.

Het is grappig om te bedenken dat vorig jaar de naam Galaxy Note uitlekte voordat het toestel officiëel onthuld werd. Op dat moment had niemand enig idee om wat voor een apparaat het zou gaan – het bestaan van het toestel was goed geheim gehouden, en toen het doek omhoog ging was de verbazing groot toen bleek dat Samsung het waagde om een smartphone met zo’n joekel van een scherm te lanceren. Krap een jaar later weten we inmiddels dat de Note en regelrechte hit blijkt, waarvan er vele miljoenen wereldwijd over de toonbank gingen. Dus zo ‘casual’ als de introductie van de eerste Note verliep, zo hoog zijn de verwachten een jaar later betreffende de Galaxy Note 2.

Wij zijn in ieder geval erg benieuwd!

(via DDaily)

Galaxy deal tips

Reacties

  1. JP zegt

    When will the Note 10.1 be released ? It should have been in june 2012, but now it’s gonna be july 2012. When will this be for real ?

Praat mee