10.000.000 Galaxy S3’s over de toonbank

Niet slecht, helemaal niet slecht – zo zou je het succes van de Samsung Galaxy S3 in een notedop kunnen samenvatten. Pakweg 2 maanden nadat het toestel op de markt kwam zijn er 10 miljoen exemplaren van verkocht. Hou daarbij in gedachten dat dit aantal grotendeels tot stand is gekomen zonder de grootste smartphone markt ter wereld – de VS – en het is niet moeilijk voor te stellen dat er ergens in Zuid-Korea een flesje champagne is opengetrokken om dit succes te vieren.

samsung-galaxy-s3-tien-miljoen 10.000.000 Galaxy S3's over de toonbank

Tien miljoen toestellen is ook best een aardige hoop. Als je ze allemaal achter elkaar legt krijgt je een sliert Galaxy S3’s van 1370 kilometer. Of mocht je ze op elkaar stapelen levert dit een toren op met een hoogte van 86 kilometer, die ruim 1,3 miljoen kilo weegt.

Wat we willen zeggen: het zijn er een hoop! Tien miljoen. In twee maanden tijd. Chapeau!

Beste Galaxy S3 Neo deals per provider

Praat mee