Zó speel je Fruit Ninja op de Galaxy S3: met een mes (+hoe maak je een stylus)

Het spel Fruit Ninja is één van de populairdere Android games. Over het scherm vliegen stukken fruit, en als een ware ninja – inderdaad: dit is wat échte ninja’s doen – moet je deze in stukken hakken. Dit is natuurlijk dé gelegenheid om de krasvastheid van het scherm van de Samsung Galaxy S3 te testen – als je het left hebt om een mes te gebruiken in plaats van je vingers, natuurlijk.

De Galaxy S3 is voorzien van de tweede generatie van Corning’s Gorilla Glass. En dus zou een mes op het scherm van het toestel geen probleem moeten zijn. En voor zover we kunnen zien is dit het ook niet. En tóch gaan we het zelf niet proberen. Flauw hè? (Hiermee raden wij impliciet ook onze bezoekers aan het niet te doen. Wie het tóch doet: prima, maar wij zijn nergens verantwoordelijk voor, begrepen?)

Ow, en vooruit: de makers van de bovenstaande video bieden ook nog een handige handleiding voor het zelf maken van een stylus. Als je beschikt over een lepeltje bespaar je al gauw de kosten van de officiële C-Pen – de speciale stylus voor de Galaxy S3. Hoewel deze oplossing niet bijzonder compact is, is het mogelijk ook niet noodzakelijk om de zelfgemaakte stylus te transporteren. De kans is groot dat, waar je ook gaat, er altijd wel een lepeltje voorhanden is tenslotte.

En voor wie het zich afvraagt: het toestel hierboven gebruikt niet Samsung’s Nature UX launcher, maar Apex Launcher – te vinden in de Google Play Store.

 

(via Phandroid)

 

Beste Galaxy S3 Neo deals per provider

Reacties

Praat mee