Samsung Galaxy S3 SAFE: de zakelijke S3 (voor Amerikanen)

Sinds haar explosieve bestorming van de smartphone markt, is Samsung opzoek naar een voet tussen de deur op de zakelijke markt. Van oorsprong gedomineerd door BlackBerry, is deze markt de laatste jaren meer en meer in iPhone terrein veranderd. Met haar speciale ‘SAFE’ lijn – Samsung Approved For Enterprise – waar de Samsung Galaxy S3 SAFE deel van zal uitmaken, wil Samsung ook deze markt dus veroveren.

samsung-galaxy-s3-safe Samsung Galaxy S3 SAFE: de zakelijke S3 (voor Amerikanen)

De Samsung Galaxy S3 SAFE is natuurlijk in feite gewoon een Galaxy S3. Maar wel eentje met state-of-the-art beveiliging en data encryptie. Daarnaast vinden we op het toestel een aantal specifieke toepassingen zoals Microsoft Exchance ActiveSync, ondersteuning voor VPN verbindingen, tools om het toestel van afstand te beheren, en 256 bit AES encryptie.

Dit klinkt natuurlijk erg prima voor iedereen wiens smartphone tevens dé tool op zakelijk gebied, waarop gegevens écht veilig moeten zijn. Het enige nadeel: vooralsnog is deze variant bestemd voor de Amerikaanse markt. Of we de SAFE lijn – waartoe bijvoorbeeld ook een Galaxy Note SAFE behoort – ooit in Europa mogen begroeten is niet bekend. Maar ook aan deze kant van de Atlantische Plas zijn er genoeg gebruikers die juist op SAFE’s mogelijkheden zitten te wachten, lijkt ons.

(via UberGizmo)

Beste Galaxy S3 Neo deals per provider

Reacties

  1. Rogier zegt

    Hmm. Microsoft Exchance ActiveSync ondersteuning zit natuurlijk al in iedere Android telefoon. Die andere features zijn voor een groot gedeelte dmv een custom rom ook in te bouwen. Is meer marketing dan extra features die je krijgt hoor!

    • Arthur Dent zegt

      De Windows versie van de Galaxy S3 komt vooralsnog alleen in de VS uit – en of deze met WP8 uitkomt… durf ik niet te zeggen 🙂

Praat mee