Samsung Galaxy S3 in het… rood?

Terwijl velen hier in ons land nog zitten te wachten op hun blauwe Samsung Galaxy S3, blijkt het kleurenspectrum in andere delen van de wereld er heel anders uit te gaan zien. Zo duikt het nieuws op dat de Amerikaanse provider AT&T een rode versie van het toestel in petto heeft. Of dit mooi is willen we in het midden laten – de onderstaande afbeelding is het resultaat van een goeie Photoshop sessie en geen officiële afbeelding.

rode-samsung-galaxy-s3-rood Samsung Galaxy S3 in het... rood?

Wie denkt: “nou, dat ziet er toch wel goed uit” zou heel even kunnen overwegen om het toestel te bestellen aan de andere kant van de Atlantische Oceaan. Interessant genoeg is de AT&T versie van de Galaxy S3 voorzien van een dual core processor met een kloksnelheid van 1,5 GHz (dezelfde processor die we in HTC’s One S vinden – Qualcomm’s Snapdragon S4 SoC). Verder beschikt het toestel over 2 GB RAM geheugen, terwijl wij het in deze contreien met 1 GB moeten doen.

Bedenk echter wel dat AT&T’s S3 voorzien is van een voor de Amerikaanse markt bestemde LTE internet verbinding (‘4G’), en van een antenne die op andere frequentiebanden werken dan die hier gebruikelijk zijn. Het toestel is hier dus nagenoeg onbruikbaar. Helaas. Als je van rood houdt.

(via MobiFlip)

Beste Galaxy S3 Neo deals per provider

Reacties

Praat mee