Camera Samsung Galaxy S3 met anti-tril functie

samsung-galaxy-s3-beeldstabilisatie-300x197 Camera Samsung Galaxy S3 met anti-tril functieAls eerste Galaxy smartphone van Samsung is de S3 uitgerust met een heuse stabilisatie functie voor de camera: de Anti-tril functie. Tenslotte gebruik je een smartphone natuurlijk met name snel even een foto of video te schieten, en je wilt geen overdreven moeite hoeven doen om ‘m netjes heel stil te houden. Dus zo’n Anti-tril functie zou best wel eens een uitkomst kunnen zijn.

De logische vraag is dan natuurlijk: hoe goed is deze functie eigenlijk? De mensen van Hardware.info namen twee Galaxy S3’s, bonden ze op een stokje, en gingen ermee aan de slag. Het resultaat is niet schokkend (ha-ha), maar de functie is het beste merkbaar als het toestel zo min mogelijk beweegt – alleen dan zie je goed het verschil tussen opnames zonder, en opnames mét anti-tril functie. Oordeel zelf:

(via Hardware.info)

 

Beste Galaxy S3 Neo deals per provider

Reacties

Praat mee