Samsung Galaxy S3 als beste getest door de Consumentenbond

In een recente telefoon test die door de Nederlandse Consumentenbond is uitgevoerd komt de Samsung Galaxy S3 met een eindcijfer van 8,2 als beste uit de bus. Dit mooi eindcijfer is het resultaat van het volgende ‘rapport’:

samsung-galaxy-s3-consumentenbond-300x142 Samsung Galaxy S3 als beste getest door de ConsumentenbondKwaliteit toestel (25%) : 7,8
Bellen en SMS (15%) : 8,8
Camera (10%) : 8,1
Video (5%) : 7,0
Muziekspeler (10%) : 8,4
E-mail (10%) : 9,1
Internet (15%) : 8,2
Navigatie (5%) : 7,2
Synchronisatie (5%) : 9,0

Voorwaar niet slecht, lijkt het ons zo. Maar de Samsung Galaxy S3 heeft dan ook heel wat te bewijzen, als opvolger van de onder prijzen en awards bedolven Galaxy S2. Desalniettemin: Samsung, gefeliciteerd!

(via @SamsungMobileNL)

Beste Galaxy S3 Neo deals per provider

Reacties

 1. Arie zegt

  De enige manier om de batterij van mijn S III meer dan een dag mee te laten gaan is: mobiele gegevens uitschakelen en alleen dan in te schakelen als ik het ook echt nodig heb; geen app doet dat beter dan gewoon handbediening,,,.
  Na 1 maand SIII begint mijn optimisme steeds meer in te zakken,,, ik heb al meerdere malen de basis instellingen geprobeerd en allerlei andere uitschakelingen, maar het lijkt erop dat iets mijn batterij zienderogen leegslurpt, waarbij ik met het uitschakelen van bovengenoemd het beste resultaat heb.
  Als ik dat niet doe is mijn batt. na 3 uur gebruik bijna leeg ( 20-30 %).
  Wat hij moet doen:( bellen en gebeld worden) doet hij goed en het model vindt ik mooier dan de S II; maar daar houdt het al bijna mee op voor mij,,,Sorry, maar als dit zo doorgaat ga ik toch weer Nokia proberen,,,

  • Dees zegt

   Wat vreemd :s Wat doe je er dan allemaal wel niet mee? Die van mij kan een anderhalve dag mee. En wanneer ik er veel mee doe gaat hij toch zeker een dag mee. Dat hij al zo leeg is na 3 uur 😮 … Vreemd.

Praat mee