32 GB versie van de Samsung Galaxy S3 duikt op (in Duitsland)

Zoals al bij de onthulling van de Samsung Galaxy S3 bekend werd, komen er naast de 16 GB versie van het toestel ook nog varianten met 32 en 64 GB opslagcapaciteit. Vandaag duikt bij de Duitse tak van Vodafone de 32 GB Galaxy S3 op, in zowel blauw als wit. In Duitsland zal deze versie in eerste instantie exclusief bij Vodafone te krijgen zijn. Of dit in Nederland ook het geval zal zijn is op dit moment nog niet bekend.

samsung-galaxy-s3-32-gb 32 GB versie van de Samsung Galaxy S3 duikt op (in Duitsland)

Een jaar geleden werd er in eerste instantie ook een 32 GB variant van de succesvolle Galaxy S2 aangekondigd. Deze kwam hier echter nooit op de markt – en dus is het goed om te zien dat de Galaxy S3 wel degelijk in verschillende versies te koop zal zijn.

Zoals al eerder bekend werd, moet de 32 GB variant los zo’n 50 euro meer gaan kosten dan de 16 GB versie. De 64 GB variant kost dan op zijn beurt weer 50 euro meer dan de 32 GB versie – wanneer deze op de markt komt, wel te verstaan.

(via AllAboutSamsung)

Beste Galaxy S3 Neo deals per provider

Praat mee