Samsung Galaxy Note 10.1 komt over een maand (in de VS)

samsung-galaxy-note-101-amazon-300x185 Samsung Galaxy Note 10.1 komt over een maand (in de VS)Komt er dan eindelijk een einde aan de onzekerheid over wanneer we de Samsung Galaxy Note 10.1 op de markt gaan zien verschijnen?

Volgens een op Amazon verschenen vermelding komt Samsung’s nieuwste tablet-met-styles is de Note serie over 3 tot 5 weken beschikbaar voor consumenten. Het prijskaartje: 550 dollar. Hoewel het verleidelijk is om hier te roepen: ah, dat is maar zo’n 440 euro, leert de praktijk dat Amerikaanse dollar prijzen vaak 1 op 1 omgerekend kunnen worden naar euro’s – in het geval van dit soort gadgets.

En als we toch kanttekeningen aan het plaatsen zijn: het gaat hier vermoedelijk om de Amerikaanse release. Of de Europese Galaxy Note 10.1 eerder, tegelijk, of pas later in de winkel zal liggen is niet bekend. Een jaar geleden verscheen de Galaxy Tab 10.1 als eerste in de VS – de Galaxy Note smartphone daarentegen kwam veel eerder op de markt aan deze kant van de Atlantische Oceaan.

Met andere woorden: veel wijzer zijn we niet, behalve de zekerheid dat het niet héél lang meer zal duren voor de 10.1 inch versie van de geliefde Galaxy Note beschikbaar zal zijn – mét supersnelle quad core processor, wel te verstaan (zoals de bovengenoemde Amazon advertentie nog eens bevestigd).

(via PhoneArena)

Galaxy deal tips

Reacties

Praat mee