Galaxy S3 kleuren: Pebble Blue wordt Metallic Blue?

Na de eerder gemeldde en veelbesproken problemen met de Pebble Blue behuizing van de Samsung Galaxy S3 duiken er nu foto’s en filmpjes op van een vernieuwde blauwe variant. De grote vraag: ‘hej, ziet die er niet wat anders uit dan de eerdere blauwe versie?’

samsung-galaxy-s3-metallic-blue Galaxy S3 kleuren: Pebble Blue wordt Metallic Blue?

Het lijkt er sterk op dat dit inderdaad het geval is. Sterker nog: her en der is nu opeens een ‘Metallic Blue’ Galaxy S3 te vinden – en naam die inderdaad beter lijkt aan te sluiten bij de nieuwe blauwtint. Deze lijkt namelijk wat grijzer te zijn dan de eerdere versie.

Het balletje ging rollen na het opduiken van het onderstaande filmpje, met daarop een nieuwe blauwe Galaxy S3.

En dus lijkt het erop dat we – naast de inmiddels volop leverbare witte Galaxy S3 – straks een Metallic Blue toestel in de winkels gaan zien, mogelijk in plaats van de Pebble Blue versie.

Tijd dus, voor iedereen die nog wel een Pebble Blue toestel heeft weten te bemachtigen, om deze voorlopig te vertroetelen, en straks voor grof geld als collector’s item op Marktplaats of eBay aan te bieden 😉

(bedankt, Dennis, SwagTab en SamMobile)

Beste Galaxy S3 Neo deals per provider

Reacties

 1. Dennis zegt

  @Anton Van de Goor

  Dit kun je niet echt blauw meer noemen ofwel dan?:P

  Er waren verhalen dat er 3 achterkanten van de s3 waren en ze uiteindelijk voor de donkerste gekozen hebben.

 2. Niels zegt

  Is er iemand die al iets heeft gehoord mbt de blauwe of grijs/blauwe? Ik heb hem gereserveerd bij de Phonehouse en die wisten afgelopen weekend nog niks.. Ben wel benieuwd eigenlijk!

 3. Sebasss zegt

  ik heb gister een blauwe besteld bij the phonehouse. als ze hem op voorraad hadden zou ik hem vanmiddag krijgen…. maar niks gezien.

  weet iemand wat de levertijd is bij the phonehouse?

  hopelijk word de blauwe snel uitgeleverd

 4. bas zegt

  @Sebasss Naar alle waarschijnlijkheid volgende week, maar omdat je vrij laat bent met bestellen zit je waarschijnlijk niet bij de eerste batch en kan je nog wel een tijdje langer wachten.

 5. Niels zegt

  @Bas.. De Phonehouse hier had pas 3 reserveringen voor de blauwe, inclusief ikzelf (nr. 3) Dus dat zou nog wel eens mee kunnen vallen!
  Sowieso hoeven ook alleen de hoesjes te worden aangepast.. In de tussentijd kunnen ze de voorraad telefoons vergroten en ik neem aan dat alleen een hoesje maken toch niet zo lang duurt dus dat er een extra grote voorraad ligt straks.. (hoop ik dan)

 6. Sjaak zegt

  Ja of je koopt gewoon een witte en een likje verf doet wonderen ;0)
  dan heb je in alle kleuren.

  tip: klik op het filmpje cc en heb je ondertiteling!

 7. Sven zegt

  Er zijn inderdaad een hoop berichten van verschillende winkels dat ze een kleine levering hebben ontvangen/verwachten (morgen of overmorgen)
  hopen op het beste!

Praat mee