Méér reclamefilmpjes voor de Samsug Galaxy S3

samsung-galaxy-s3-reclamespotjes-vs-300x188 Méér reclamefilmpjes voor de Samsug Galaxy S3Als er één ding is waar Samsung tegenwoordig geen cent op bespaart, is het wel de uitgebreide reclame campagne waarmee de Galaxy S3 naamsbekendheid moet krijgen – niet alleen hier in ons land, maar natuurlijk ook in de Verenigde Staten.

In tegenstelling tot de wereldwijde en Nederlandse campagne, ligt in deze spotjes de nadruk meer op de daadwerkelijke functies van het toestel. En hoewel ‘The Next Big Thing is Here’ ook geen meesterlijke slogan is (laten we wel wezen, toch?), roept deze in ieder geval minder vragen op dan ‘Designed For Humans’, wat ons betreft 😉

Overigens duurt het nog minstens een paar weken voordat de Galaxy S3 dáár verkrijgbaar zal zijn, en de releasedatum voor de VS is recent weer opgeschoven – naar verluid wegens de overweldigende vraag naar het toestel.


(via SammyHub)

Beste Galaxy S3 Neo deals per provider

Praat mee