Die andere smartphones

Je zou ze bijna vergeten. De Samsung Galaxy S3 is momenteel de beste telefoon die verkrijgbaar is. Een terechte opvolger van de Galaxy S2.

Toestellen als Samsung Galaxy Nexus en Samsung Galaxy S Plus blijven goed verkopen. Je zou kunnen zeggen dat Samsung met de Galaxy Serie het vertrouwen heeft gewonnen van smartphone gebruikers. De Galaxy S2 en S3 zijn echte toppers, de high-end toestellen. Buiten het feit dat de consument over het algemeen zeer tevreden is over deze telefoons is een ander positief punt dat de iets oudere toestellen steeds betaalbaarder worden. De prijs van bijvoorbeeld de Galaxy S Plus is aanzienlijk gedaald maar de kwaliteit van deze telefoon is nog steeds boven gemiddeld. Dat geldt overigens niet alleen alleen voor de telefoons. De tablets draaien op hetzelfde OS en competeren op ’t gemakje mee met de Nieuwe iPad. Niets aan het handje voor Samsung lijkt zo.


– Samsung Galaxy S Plus nog steeds een topper!

Galaxy deal tips

Praat mee