Blauwe Samsung Galaxy S3 arriveert in Nederland (update 6 juni)

samsung-galaxy-s3-metallic-blue-phonehouse-300x218 Blauwe Samsung Galaxy S3 arriveert in Nederland (update 6 juni)Update 6 juni: inmiddels is The Phonehouse weer door haar voorraad heen. Toch blijven wij hopen dat er heel binnenkort genoeg blauwe (Pebble of Metallic) toestellen geleverd zullen worden zodat het huidige tekort verleden tijd zal zijn.

Oorspronkelijke bericht:

Nadat bekend werd dat de Pebble Blue Samsung Galaxy S3 vertraagd zou zijn, gevolgd door het bericht dat Pebble Blue vervangen is door Metallic Blue, melden verschillende winkels vandaag over de blauwe Galaxy S3 te beschikken.

Hoewel het niet om grote aantallen gaat, geeft The Phonehouse aan dat het inderdaad om de nieuwe Metallic Blue gaat die momenteel op voorraad is (HIER). Ook PDAShop beschikte heel even ook over een blauwe variant (HIER), maar geeft niet expliciet aan of het om de oude Pebble, of nieuwe Metallic variant gaat. Verwacht wordt dat deze versie bij PDAShop binnenkort weer op voorraad zal zijn.

Als het, zoals The Phonehouse claimt, inderdaad om de Galaxy S3 in Metallic Blue gaat, is het een kwestie van aftellen voordat grotere aantallen beschikbaar zullen komen.

In ieder geval verwachten wij dat een blauwe variant zeer binnenkort bij veel meer winkels normaal leverbaar zal zijn. En dat is dan toch vrij snel, aangezien eerdere berichten het hadden over een vertraging van tenminste twee weken.

(bedankt aan iedereen die ons erop attent maakte!)

Beste Galaxy S3 Neo deals per provider

Reacties

 1. Niels zegt

  Volgens de Phonehouse Metallic Blue, maar de verkoper kon het verschil niet vinden tussen de twee..
  Ik heb de Pebble nog niet gezien, maar deze is vrij donker, beetje grijzig blauw.. Echt met een mettalic kleurtje eraan.. Heel mooi!

 2. Tom zegt

  Vanmiddag ook aangekregen, totaal onverwachts. Op het dozeke staat pebble blue maar heb nog geen tijd gehad om hem uit te pakken (ps. pdashop Belgi毛)

 3. zegt

  Ik krijg de blauwe versie vanmiddag. Zit alleen met 1 probleem. Ik ga morgenochtend naar Charkov (EK) en wil dan nog mijn oude toestel meenemen. In de S3 moet een micro sim die ik erbij krijg geleverd (nieuw abbo). Klopt het als ik de micro sim activeer mijn oude grote sim het niet meer doet? Dan laat ik de micro sim nog even in de verpakking. Ben namelijk over gegaan van Hi naar Vodafone.

  Hoor het graag.

  P.s. Zal later hier nog even reageren of ik de Pebble Blue variant of de Metallic Blue variant heb ontvangen.

  • Arthur Dent zegt

   Zolang je je nieuwe SIM niet activeert blijft je oude het gewoon doen… en ja, ik hoor graag welk blauw jij ontvangen hebt 馃檪

  • Niels zegt

   Nou, toen ik de mijne ging halen bij de Phonehouse knipte de medewerker met een speciale tang een stuk van mijn simkaart af et voila! In 1 minuut geregeld en geen nieuwe simkaart nodig!!

 4. Adrik zegt

  Het zijn winkels die van hun oude voorraad af moeten als je het mij vraagt. Zojuist bij The Phone House de Pebble Blue vastgehouden (op bestelling) maar niet meegenomen. Ik wacht op de MetBlue, ze zullen niet voor niets 600.000 exemplaren hebben vervangen…

 5. D zegt

  Man man man r*t toch op zeg. Ik heb hem ( metallic blue ) op 3 mei gereserveerd bij the Phonehouse nu lees ik eergisteren her en der al berichten van mensen die hem uitgeleverd krijgen en zelfs al rechtstreeks bij een phonehouse vestiging op konden halen(??). Dus ik met de Phonehouse bellen om hier verhaal over te halen, ze zou het na gaan vragen. Vervolgens kreeg ik dus na het be毛indigen van het gesprek een email waarin stond dat hij morgen ( gisteren dus ) verzonden zou worden. Ik dacht MOOI, meteen een dagje vrij genomen van het werk ik dacht kan ik hem lekker de hele dag in stellen en checken. Nou mooi niet dus, ik belde zojuist om na te vragen of hij inderdaad vandaag geleverd gaat worden ( geen zin om tervergeefs een dag thuis te zitten ) en ik kreeg het antwoord: Er is iets missgegaan in ons systeem u krijgt hem morgen geleverd. En bedankt morgen moet ik werken 馃檨 Nja dan nog maar een paar daagjes wachten…

 6. Ernst van Grinsven zegt

  Prima geregeld bij Phone House. Dinsdag de blauwe besteld (toen er nog stond dat er uit voorraad geleverd zou worden). De dag erna stond er levering over 1 a 2 weken, dus ik vreesde het ergste. Onterecht, want ik heb hem vandaag al ontvangen. Nogmaals prima geregeld.

Praat mee