T minus minder dan een dag: wat gaan we morgen zien?

samsung-unpacked-2012-ad-300x300 T minus minder dan een dag: wat gaan we morgen zien?Iedereen die ook maar enigszins geïnteresseerd is in smartphones weet het inmiddels wel: morgen is dé dag dat Samsung de volgende Galaxy telefoon zal onthullen – de Galaxy S3, dus (en mogelijk méér!). De laatste weken raakte de geruchtenstroom – die toch al ongewoon hevig was – in een flinke versnelling. Voor wie intussen het overzicht een beetje is kwijtgeraakt tussen de geruchten, bevestigingen, ontkenningen, en klinkklare onzin zetten we de meest realistische verwachtingen nog een keer op een rijtje.

Nagenoeg zeker zijn de volgende features:

 • Exynos 4 Quad (4412) quad core processor
 • 4,8 inch Super Amoled Plus (of andere aanduiding) 720p HD beeldscherm met RGB subpixel matrix
 • Android 4.0.4 met TouchWiz 5.0 gebruikersinterface
 • Notificatie LED
 • Fysieke Home knop
 • Minder rechthoekig design, in een donkerblauwe en witte variant
 • Twaalf megapixel camera (ow vooruit, heel misschien tóch een acht megapixel model)
 • Twee megapixel front camera

Onzeker zijn we nog over…

 • Batterijcapaciteit
 • Grafische processor – lijkt een gebooste ARM Mali 400, maar zeker is dit nog niet helemaal
 • Opslagcapaciteit: 16 GB? 32 GB? 16 en 32 GB modellen?
 • De aanwezigheid van een microSD slot
 • Mogelijk is de achterklep verwijderbaar, maar zeker is dit niet…
 • … waardoor het ook niet zeker is of de batterij verwisselbaar zal zijn
 • De dikte van het toestel: we weten dat de Galaxy S3 dun zal zijn, maar nog niet hoe dun

samsung-galaxy-s3-sammobile-zoveelste1-262x300 T minus minder dan een dag: wat gaan we morgen zien?Voor het gemak laten we nu natuurlijk alle features die zeker van de partij zijn weg in deze lijst, zoals GPS, 1080p HD videoplayback via HDMI/MHL, WiFi Direct, Bluetooth, etc.

Hoewel er natuurlijk nog niks over de prijs van de Galaxy S3 bekend is gemaakt, vangen we steeds meer signalen op dat de Samsung Galaxy S3 in de winkel zal liggen voor een bedrag rond de 600 euro zonder abonnement. De eerste Galaxy S3 pre-order mogelijkheid in Nederland zal morgenavond gelijk na het Unpacked Evenement live gaan – houdt ons in de gaten voor de details!

Als klap op de spreekwoordelijke vuurpijl stapelen de laatste dagen de hints zich op dat Samsung morgen niet één maar meerdere nieuwe Galaxy toestellen zal onthullen. Mogelijk zien we dus morgen ook een nieuwe Galaxy Tab, een Galaxy S2 Plus, of zelfs een portable game device. Hoe het ook zij: spannend wordt het.

Uiteraard zitten wij van galaxyclub.nl er morgenavond bovenop om je ook via deze weblog direct van de laatste informatie te voorzien – en vergeet niet:       nog steeds kun je hier een GRATIS Samsung Galaxy S3 winnen!

Tot slot en voor de volledigheid is het nog zinvol om te vermelden dat de livestream van de onthulling van de Samsung Galaxy S3 te volgen zal zijn via Samsung’s eigen Unpacked Android app, maar ook via de Facebook pagina van Samsung Mobile.

 

 

 

Beste Galaxy S3 Neo deals per provider

Reacties

 1. Sander zegt

  Het wordt echt spannend! Ben echt heel benieuwd welke geruchten weer waar zijn en wat het allemaal gaat worden. Nog een paar uur en we zullen het weten!

 2. mitch zegt

  Aan alle mensen die de s3 willen kopen, ik zou hem pas een een maand na de release kopen.
  Ik had de eerste galaxy s2 van telfort gekocht , dus van alle mensen diehem bij telfort hebben gekocht was ik de eerste. En mijn toestel heeft erg veel fabrieken door snel en ongecontroleerd werk in de fabriek, zo zat mijn scherm er schuin op en de home knop was noteert goed in te drukken.

Praat mee