Samsung Unpacked 2012 (kijk ‘m hier LIVE)

20:00 Live!

19:58: In ieder geval lijkt de stream op TheNextGalaxy.com wel te werken

19:55 AllAboutSamsung meldt echter dat we ‘The Next Galaxy Products’ gaan zien – dus één telefoon, en verder…….?

19:51 Inmiddels weet SamMobile te melden dat Samsung vanavond maar één telefoon zal laten zien. Of dit betekent dat we dus ook maar één apparaat te zien krijgen is nog niet duidelijk…

19:35 Het lijkt erop dat de Livestream via de Facebook pagina van Samsung Mobile er uit ligt – in ieder geval  krijgen wij alleen een foutmelding te zien 🙂 Het begint een beetje typisch bij Samsung te horen: het structurele onderschatten van de belangstelling (zie hun thenextgalaxy.com website, die gelijk na lancering plat ging). Natuurlijk kun je altijd nog kijken via Samsung’s eigen Unpacked app, of via TheNextGalaxy.com (als deze nu wel in de lucht blijft tenminste)

19:00 Nog minder dan een uur voordat Samsung’s nieuwe Unpacked spektakel lostbarst, en eerlijk is eerlijk: de spanning stijgt! Nog nooit was er zoveel aandacht voor een nieuwe Samsung telefoon – maar Samsung mag zich sinds kort dan ook de Grootste Telefoonfabrikant ter wereld noemen.

Bedenk wel dat we de Galaxy S3 zelf pas tegen het einde van de ‘show’ te zien krijgen. Samsung zal natuurlijk ruim de tijd nemen om haar nieuwe status – zie hierboven – breed uit te meten, inclusief een hoop algemene wetenswaardigheden: cijfers, doelen, produktlijnen,etc.

Meer zometeen!

unpacked-londen-venue Samsung Unpacked 2012 (kijk 'm hier LIVE)

(foto via @samsungmobile)

Beste Galaxy S3 Neo deals per provider

Reacties

 1. Dirk zegt

  Eindelijk…
  Nu nog hopen dat hij snel in de winkels ligt, want ik ben dringend toe aan een nieuwe smartphone.

 2. Bert de Vries zegt

  Ik mis Steve Jobs. Niet de iPhone, maar zijn presentaties….

  Vreemd dat er in een presentatie van een telefoon niet één keer even wordt gebeld.

  Mooie telefoon, maar ik ga voor One X

Praat mee