Samsung Galaxy S3 tóch niet ontworpen door juristen

samsung-galaxy-s3-juristen-ontwerp-300x195 Samsung Galaxy S3 tóch niet ontworpen door juristen

Samsung's design team (ownee)

Nog niet zo lang geleden legden wij hier een aantal details van het ontwerp van de Samsung Galaxy S3 naast een rijtje met eigenschappen die Apple voor zich probeerde te claimen tijdens de veelbesproken juridische strijd tussen beide electronica grootmachten. De conclusie: het lijkt wel alsof de Galaxy S3 is ontworpen door de juridische afdeling van Samsung.

Vandaag liet Samsung bij monde van ontwerp-vice-president Chang Dong-hoon weten dat dit toch echt niet het geval is. Volgens hem is het nieuwe onderwerp het resultaat van Samsung’s eigen lange termijn visie op vormgeving – niet van de dreiging van een rechtzaak. Wat Samsung’s precieze visie op vormgeving is weten we niet precies – het woord ‘natuurlijk’ zal er wel in voorkomen – dus hoe de vork precies in de steel zit blijft gissen. In ieder geval lijkt de conclusie dat het uiterlijk van de Galaxy S3 alleen het resultaat is van de rechtzaken van het afgelopen jaar wat voorbarig.

(via Engadget)

Beste Galaxy S3 Neo deals per provider

Reacties

Praat mee