Eerste firmware Samsung Galaxy S3 opgedoken – en geroot

samsung-galaxy-s3-root-300x152 Eerste firmware Samsung Galaxy S3 opgedoken - en geroot

Nog vóór de Samsung Galaxy S3 zijn officiële debuut maakt in ons land – of elders – is er al een firmware versie opgedoken die inmiddels van de zogenaamde

Voor de gemiddelde gebruiker is dit misschien allemaal niet zo interessant, maar voor de doorgewinterde Android liefhebber is dit uitermate goed nieuws. Het betekent namelijk dat je jouw toestel, zodra deze eind van de maand geleverd wordt, direct kunt ‘rooten’ om al die leuke dingetjes te doen die met een ‘normale’ Android versie niet mogelijk zijn. Het gaat om de firmware met versienummer I9300XXALE8.’root’ toegang is voorzien – door XDA developer Chainfire, wel te verstaan.

Overigens is dit alles niet alleen goed nieuws voor alle toekomstige Samsung Galaxy S3 gebruikers, maar ook voor bijvoorbeeld mensen die voorlopig hun Galaxy S2 of Note nog even in hun broekzak houden. Het is nu slechts een kwestie van tijd voordat we de TouchWiz versie die Samsung speciaal voor de Galaxy S3 ontwikkelde, Nature UX, ook op de vertrouwde Galaxy S2, of de Galaxy Note, kunnen installeren – inclusief veel van de nieuwe features die we op de Galaxy S3 zien.

En wie écht niet kan wachten om S-Voice op zijn of haar Galaxy S2 of Note te installeren: HIER vind je de APK file.

(via SamMobile, XDA en HDBlog)

Beste Galaxy S3 Neo deals per provider

Reacties

  1. guus kramer zegt

    kan iemand mij misschien uitleggen wat rooten presies inhoud en wat je er dan nog meer mee kan dan zoals de redactie zegt ”normale android versie’s”’?

Praat mee