Samsung Galaxy S3 komt later ook in zwart

samsung-galaxy-s3-zwart-3-300x267 Samsung Galaxy S3 komt later ook in zwart

De witte en donkerblauwe S3 naast elkaar

Één van de opvallende dingen bij de introductie van de Samsung Galaxy S3 was het feit dat het toestel in twee varianten komt: wit en blauw. Dé traditionele kleur voor een Galaxy smartphone – echt zwart – ontbreekt vooralsnog. Maar niet voor lang!

Via Mobile-Review komen we namelijk te weten dat een zwarte Galaxy S3 wel degelijk in de planning zit, maar dat deze pas wat later op de markt zal gaan verschijnen – evenals als mogelijke andere kleuren.

Op zich hebben wij niks tegen niet-zwarte smartphones – integendeel! Maar juist de combinatie van een zwart toestel met een Amoled scherm – waarbij de randen tussen toestel en scherm niet meer zichtbaar zijn, heeft toch wel iets.

(via Mobile-Review)

Beste Galaxy S3 Neo deals per provider

Reacties

 1. mitch zegt

  Ik ga toch voor een zwarte, zoals al gezegd zwart is mooi bij een amoled, dan zie je die randen niet als je een film kijkt

   • mitch zegt

    Ja klopt, zwart is erg standaard. Maar dacht er vandaag nog aan dat het minder mooi is -vooral in het licht- om naar een blauwe telefoon te kijken. ik zou wel graag de blauwe willen maar zwart is toch geschikter vind ik.
    En ik moet toch eerst nog sparen dus t duurt wel even voor ik m heb, tegen die tijd zal de zwarte er wel al zijn xD (16 jarige zonder inkomen met een abonnement van 45 euro)

    • Joeri zegt

     Mooi om te horen, dat je ondanks je jonge leeftijd wel al de keuze voor een toptoestel gemaakt hebt. Tippie: bereken wat interessanter is:
     – Abo met toestel of
     – sim-only met toestel los kopen via aantrekkelijke webwinkel.

 2. Goran zegt

  heb mijn vodafone abo verlengt.
  orde bevestiging staat : Samsung Galaxy S III 16GB BLK Vanila
  volgens mij is dat een zwarte uitvoering
  Ik ben zeer benieuwd wat ik straks ga krijgen, ??

Praat mee