Samsung Galaxy S3 komt in blauw en wit

Gedeeltelijk in tegenstelling tot eerdere berichten, lijkt het erop dat de Samsung Galaxy S3 in eerste instantie in een witte en een blauwe variant op de markt zal gaan komen. Dit blijkt tenminste uit het computer systeem van The Carphone Warehouse.

samsung-galaxy-s3-blauw-en-wit-kleuren Samsung Galaxy S3 komt in blauw en wit

Wie zich nu afvraagt waarom er geen ‘ normale’, zwarte variant in de planning staat, moet even naar de Galaxy Note kijken. Officieel is de niet-witte versie ook blauw – ‘ carbon blue’. Maar deze tint is zo donker dat de meeste mensen denken dat het toestel gewoon zwart is.

En nu maar afwachten of er ook een roze versie in de pijpleiding zit 😉

(via GSMArena)

Beste Galaxy S3 Neo deals per provider

Reacties

  1. Joeri zegt

    @ Arthur Dent, stiekem hoop ik dat jij gelijk krijgt met je opmerking over het witte/blauwe gerucht bij “mock ups op een rijtje”.

    Ps. Morgen zit ik jammer genoeg privé in Parijs i.p.v. Londen. 😉

Praat mee