Samsung Galaxy S3: de kleur varianten vergeleken

samsung-galaxy-s3-kleuren-300x160 Samsung Galaxy S3: de kleur varianten vergelekenTot verrassing van velen toonde Samsung op 3 mei j.l. géén ‘standaard’, zwarte Galaxy S3, maar een witte en een blauwe variant. Zoals we al eerder schreven wordt een zwarte Galaxy S3 later dit jaar verwacht – maar wie sneller hét neusje van de Android zalm wil gebruiken moet zijn of haar keuze maken tussen ‘Pebble Blue’ en ‘Marble White’: ‘Kiezelsteen Blauw’ of ‘Marmer Wit’, dus.

In het onderstaande filmpje – in het Duits, dat wel – worden beide kleurvarianten naast elkaar gelegd, en vergeleken. De blauwe Galaxy S3 heeft, in tegenstelling tot de witte, een soort ‘brushed’ effect in het materiaal ingebakken – is echter gevoelig voor vingerafdrukken. De witte versie heeft dit ‘probleem’ een stuk minder, is echter ook wat egaler qua afwerking van het gebruikte kunststof.’

Beide versies zijn voorzien van de zogeheten ‘hyperglaze’ coating, die ervoor moet zorgen dat het toestel goed in de hand ligt – niet te glad aanvoelt – en voor krasbestendigheid moet zorgen. Hoe goed deze coating echt werkt, moet blijken als we het toestel een paar weken in gebruik hebben.

Welke versie vind jij het mooist?

(met dank aan AllAboutSamsung)

Beste Galaxy S3 Neo deals per provider

Reacties

 1. Fred zegt

  Doe mij de blauwe maar, bovendien moet je niet te veel letten op het uiterlijk zoals hij nu is.
  Velen gaan er toch een hoesje omheen doen, ik iig wel.

 2. Rwin zegt

  Nu ben ik toch wel benieuwd naar de zwarte variant, maar ik denk dat ik voor de blauwe kies.
  Ben toch bang dat die zwarte nooit echt op de markt gaat komen.

 3. zegt

  Ik heb de witte besteld.
  Vind blauw gewoon niet zo mooi.

  Op me werk werd ik gelijk * ughh homo ughh * genoemd, maar i don’t care! Ghehehe..
  Wit zie je voornamelijk bij vrouwen, en over een weekje dus ook bij mij xD..

Praat mee