Exclusief: Samsung Galaxy S3 inruil actie! (update: actie is live!)

Update:

Zoals we gisteren hier al wisten te melden, is Typhone vandaag inderdaad ‘live’ gegaan met hun Samsung Galaxy S3 inruil actie. Je kunt de waarde van je huidige toestel HIER berekenen – Typhone’s Samsung Galaxy S3’s aanbiedingen vind je HIER. Je kunt tijdens de bestelprocedure aangeven dat je je oude toestel wilt inruilen.

samsung-galaxy-s3-inruilen Exclusief: Samsung Galaxy S3 inruil actie! (update: actie is live!)

In de woorden van Typhone zelf:

Typhone heeft een speciale inruilactie op touw gezet voor haar bezoekers en klanten! Iedereen kan tot wel €220 extra inruilkorting ontvangen bij aanschaf van een nieuwe Samsung Galaxy S3! Deze actie is zojuist live gekomen.

Hoe werkt het?

Bij iedere bestelling van een Samsung Galaxy S3 krijgt de klant een inruilvoucher per email …  De cashback op een Samsung Galaxy S2 bedraagt €220, een Samsung Galaxy S €90 en voor een iPhone 4 16gb (oude versie) bedraagt dit €200. Ook alle andere toestellen kan de klant inruilen, de waarde hiervan is terug te vinden op www.typhone.nl/inruilen. Hier zijn ook verdere uitleg en voorwaarden over de actie te vinden.

Zodra het toestel in goede orde is ontvangen en is getest, dan word het bedrag binnen 10 werkdagen op de rekening vd klant gestort.

Oorspronkelijk bericht:

Dit zien we niet zo vaak in telefoonland: een heuse inruilactie! Wij van galaxyclub.nl hebben net de bevestiging gekregen dat de grote online winkel Typhone morgen start met hun Samsung Galaxy S3 inruilactie. Het verhaal in het kort: als je een Samsung Galaxy S3 koopt, krijg je tot 220 euro terug voor je huidige telefoon.

De precieze details komen we morgen pas te weten, maar voorzover wij goed ingelicht zijn biedt Typhone de mogelijk om ‘gewoon’ de Samsung Galaxy S3 te bestellen. Tijdens het bestelproces kun je vervolgens aangeven dat je jouw oude toestel wilt inruilen. Na afhandeling van de transactie – levering Galaxy S3, opsturen oude toestel – krijg je dan binnen 10 werkdagen het inruilbedrag op je rekening teruggestort. Dit bedrag is, uiteraard, afhankelijk van welk toestel je inruilt, de leeftijd, en de staat ervan.

Hoewel de actie, zoals gezegd, pas morgen echt van start gaat, vind je HIER al beknopte informatie. Typhone’s Samsung Galaxy S3 aanbiedingen vind je HIER.

Beste Galaxy S3 Neo deals per provider

Reacties

 1. Rwin zegt

  Haha mijn HTC Hero is nog 25 euro waard :P, daar doe ik hem niet voor weg.
  Houd er rekening mee dat je op marktplaats.nl er vaak meer voor krijgt, dit is natuurlijk wel iets meer werk ;).

 2. Frank zegt

  Je kan je oude mobiel sowieso inleveren voor cash.
  Zwipit heet een groot bedrijf die dat doet, i.s.m. Mediamarkt. Lever hem daar aan de balie in en meteen cash in je hand. Krijg ik voor mijn oude iphone ook nog meer dan 200,-

 3. Niels zegt

  Wat gek, ik kijk wat mijn S2 nog waard is.. 240,- ik geloof dat ik op de actie zie staan tot 220?? Wat krijgen jullie nog terug voor de S2?

Praat mee