Benchmarks: de Samsung Galaxy S3 is koning

samsung-galaxy-s3-benchmarks-300x199 Benchmarks: de Samsung Galaxy S3 is koningNadat we gisteravond de onthulling zagen van de nieuwe Samsung Galaxy S3 leren we het toestel natuurlijk echt kennen als de verschillende onderdelen en mogelijkheden er van in de praktijk kunnen worden getest. En hoewel benchmark tests natuurlijk niet helemaal praktijk-gebonden zijn – eerder synthetische hardware tests – waren wij toch erg benieuwd hoe de Galaxy S3 het er vanaf brengt.

En om een lang verhaal kort te maken: de Galaxy S3 is koning. Zowel GSMArena als Anandtech komen tot de conclusie dat het de snelste smartphone is die ze ooit hebben getest. Ondanks het feit dat de nieuwe Exynos quad core SoC wederom de vertrouwde ARM Mali 400 grafische processor gebruikt, is daar in deze test niets van te merken. Hieronder een overzicht – klik op de plaatjes voor de grote versie…

samsung-galaxy-s3-quadrant-150x150 Benchmarks: de Samsung Galaxy S3 is koningsamsung-galaxy-s3-sunspider-browsermark-150x150 Benchmarks: de Samsung Galaxy S3 is koningsamsung-galaxy-s3-glbench-150x150 Benchmarks: de Samsung Galaxy S3 is koningsamsung-galaxy-s3-glbench-pro-150x150 Benchmarks: de Samsung Galaxy S3 is koning

Beste Galaxy S3 Neo deals per provider

Reacties

    • Arthur Dent zegt

      Dat is met name een grafische test… de GPU van de iPhone 4S is erg goed – de normale processoren moet je daarbij niet vergelijken 😉

Praat mee