Samsung Galaxy S3 al 9 miljoen keer voorbesteld

samsung-galaxy-s3-preorders-237x300 Samsung Galaxy S3 al 9 miljoen keer voorbesteldEen tijdje geleden lekte al informatie uit dat providers en retailers een slordige 10 miljoen Samsung Galaxy S3’s hadden besteld bij de Koreaanse fabrikant. Vandaag wordt dit aantal bijna geheel bevestigd – dit maal uit Korean zelf, waar het aantal van 9 miljoen bestellingen wordt genoemd.

Dit is een absoluut record voor zowel Samsung, als het Android smartphone systeem – zelfs de enorm succesvolle Galaxy S2 had nog enige tijd nodig om een dergelijk verkoopaantal te halen. Vlak voor de release waren er ‘slechts’ 3 miljoen voorbestellingen voor de S2. De Galaxy S3 zit al bijna aan de 10 miljoen, en ligt nog niet eens in de winkels.

Voor een deel is dit hoge aantal te verklaren door het feit dat Samsung de Galaxy S3 min of meer tegelijkertijd in een record aantal landen op de markt brengt, via meer dan 100 providers en andere wereldwijde verkoopkanalen. Maar de sterk gegroeide naamsbekendheid van de smartphone lijn – dankzij de Galaxy S2 – draagt zeker één of twee steentjes bij.

Kortom: dat belooft nog wat…

(via SammyHub)

Beste Galaxy S3 Neo deals per provider

Reacties

  1. mitch zegt

    de galaxy S2 is in zeer korte tijd erg populair geworden,
    de eerste paar maanden werd er een beetje grappig gedaan over de grootte van de telefoon en dat het eigenlijk gewoon een namaak iphone zou zijn, daarbij moest ik elke keer bewijzen dat het een goede telefoon was. nu zie ik dagelijks mensen met een galaxy s2. hoop dat de s3 even goed duidelijk zal maken dat apple niet de beste telefoons maakt.

  2. Doug zegt

    Ik ga super lang moeten wachten het gaat zowiezo uitverkocht zijn eh… wil hem nog niet bestellen omdat ik hem eerst eens in handen wil en dat ik kan uitmaken welke kleur het zal worden :p

Praat mee