S-Voice van de Galaxy S3 – op je Galaxy S2! (update: niet meer)

samsung-galaxy-s2-s-voice-300x211 S-Voice van de Galaxy S3 - op je Galaxy S2! (update: niet meer)

S-Voice te zien op de Galaxy Note (ja, daar werkt ie ook)

Update:

Inmiddels heeft Samsung het gebruik van de S-Voice app op niet-geauthoriseerde toestellen – lees: alles wat geen Galaxy S3 is – geblokkeerd. Dit zat er natuurlijk wel een beetje aan te komen, maar jammer is het wel. Hopelijk biedt Samsung S-Voice in de toekomst toch nog aan voor andere toestellen, zoals de Galaxy S2.

(via AllAboutSamsung)

Oorspronkelijke bericht:

Één van de nieuwe features die Samsung heeft toegevoegd aan de nieuwe Galaxy S3 is S-Voice – een ver doorontwikkelde versie van Vlingo dat we al kennen van de Galaxy S2. Deze stemgestuurde assistent doet wat je zegt, maar dan letterlijk. Dankzij een vroegtijdig opgedoken firmware van de Galaxy S3, is het mogelijk om de APK-file – de ‘losse’ app, zeg maar – van S-Voice te downloaden en, jawel, te installeren op de Galaxy S2.

De benodigde file vind je onderaan het artikel HIER. Wij zien wat gemengde resultaten – bij sommigen werkt S-Voice op de S2 als een zonnetje, bij anderen crasht de app – maar wie het wil proberen, en weet wat ‘ie doet, kan in ieder geval zijn gang gaan.

(via HDBlog)

Galaxy deal tips

Reacties

 1. TheWoew zegt

  Weet iemand hoe dit zou moeten gaan werken?
  Ik zet de APK-file van ongeveer 23 MB op m’n SD-kaart, maar als ik de file open op de SGS2 staat er dat de applicatie om het te openen niet gevonden kan worden.
  Ik heb geen ervaring met flashen enz, dus misschien ligt het aan mij.

 2. eddy zegt

  eerst root telefoon firmware afhalen dan winrar openen naar systeem app voicesearch.apk verwijderen dan het nieuwe apk erin steken rar file in je sd kaart telefoon af en linker knup up plus home plus power aledrie samen indrukken kies zip van je sd kaard zoek firmware file en instaleren sorry ben nu beetje dronkeheb zo gedaan lol en werkt

 3. jasper zegt

  Gedownload en uitgepakt op pc daarna overgezet naar gs2 als apk. proberen installeren,krijg ik ‘Niet geinstalleerd’ verder kan ik ook niks doen. Telefoon is niet geroot

 4. sam zegt

  voor allen die problemenen hebben, hier een korte handleiding. Ik heb het zelf niet getest maar als ik de problemen hier boven lees denk ik dat dit moet werken (ik heb zelf cyanogenmod 9). Eerst en vooral moet je je s2 rooten. http://www.youtube.com/watch?v=KNVE0UDe-bQ
  vervolgens installeer je de app solid explorer uit de play store, het mag ook een andere file explorer zijn, maar deze is erg handig! En de app titanium backup. Maak een back-up van de app voicesearch op je gsm. Daarna deïnstalleer je deze met behulp van titanium back-up (lang duwen op de app voicesearch). Vervolgens ga je helemaal ‘omhoog’ naar de rootmap van je telefoon (op de terugknop blijven duwen). Dan vind je de map system, open deze en vervolgens de map ‘app’. Kopieer hier de apk die je hebt afgehaald en herstart je gsm. Installeer vervolgens de app s-voice op de ‘standaard’ manier (door de apk te openen). Normaal gezien zou het dan moeten lukken.
  Laat iemand die het geprobeerd heeft even weten of het werkt? 😉
  ps: als het mis loopt met het rooten (zéér weinig kans toe), maar dan kan ik je niet helpen.

  • sam zegt

   kleine verbetering: het omhoog gaan in je bestanden doe je best in de app solid explorer en niet in titanium back-up =D

 5. sam zegt

  Aan de redactie: mits wat aanpassing aan je gsm kun je de s-voice app nog steeds gebruiken op eender welk android toestel!

 6. Joep zegt

  aan Sam: Bedoel je met de app voicesearch in Ttanium Backup spraakgestuurd zoeken? Deze kom ik nl. wel tegen in mijn app lijst in Titanium Backup, voicesearch niet.

  Alvast bedankt

 7. Valboy zegt

  Hij doet het nog hoor, je moet alleen met bijvoorbeeld root explorer naar de map system gaan en het bestand build.prop bewerken, alles waar i9100 staat moet je i9300 neer zetten, opslaan en opnieuw opstarten dan doet hij het.

  Je moet natuurlijk wel root hebben
  🙂

 8. wat een onzin zegt

  Ik heb hem geïnstalleerd, maar het is erg irritant, nu ik op mijn werk zit en porno wil kijken weet meteen iedereen dat ik dat wil zien, snel er weer af, ik wil nog wel een beetje privacy hebben

Praat mee